Головна / НОВИНИ / Оголошення

Український державний університет імені Михайла Драгоманова підписав угоду із Університетом Кордови (Королівство Іспанія)

Конкурс для викладачів на отримання стипендій на стажування у Відкритому Університеті Кіпру в рамках програми ERASMUS +

Кафедра педагогіки педагогічного факультету з великим сумом повідомляє, що 7 січня 2023 року зупинилося серце доктора педагогічних наук, професора Булди Анатолія Андрійовича, який  майже 40 років життя віддав нашому університету.

28 грудня 2022 року зупинилось серце талановитого математика, інформатика та педагога, напрочуд доброго і справедливого керівника, щедрої та щирої Людини, доктора педагогічних наук, професора Рамського Юрія Савіяновича.

80 років життя, з яких більше 55 віддано учням, колегам, роботі. Понад 240 опублікованих праць, 22 підготовлених кандидатів наук та тисячі студентів.

Колектив університету висловлює щирі співчуття родині, близьким і друзям Юрія Савіяновича.

Вічна і світла пам’ять!

Вітаємо всіх з Різдвом Христовим, хто відзначає сьогодні народження Ісуса Христа.

Нехай перша зірка, яка з’явиться на небі, сповістивши про народження Спасителя,  осяє і зігріє ваші оселі і душі, наповнить серця вірою та силою, здатною  витримати всі випробування.

Світла, тепла, радості й добробуту у житті!

Нехай здійсняться всі добрі сподівання і світлі мрії кожного українця про перемогу і мир в Україні, щоб чудове свято подарувало велику радість – кохані й рідні повернулися до своїх родин з війни живими.

Христос народився! Славімо його!

   Сердечно дякую за привітання з моїм неформальним днем народження! Намагатимусь і зобов’язуюсь бути відповідальним згідно всім вашим настановам! Я шаную вас, люблю і поважаю.

   Бажаю всім нам якнайшвидшої перемоги над ворогом, утвердження миру, злагоди та співпраці.

   Зараз нам усім важко. Але, запитаймо себе, а коли нам чи нашим батькам було легше?! А вони – старші покоління – вистояли, вибороли і перемогли. Переможемо й ми, бо в нас є розум, працьовитість, висока наснага для творчості. А головне, у нас є той непереможний український дух, який формував нас і підтримує нині як суб’єкта історії цивілізаційного розвою людства.

     В рамках Всесвітнього дня захисту інформації студенти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова взяли участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції "Інформаційна безпека та інформаційні технології", яка відбулася 30 листопада 2022 р. у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності (м. Львів).

Відповідно до наказу ректора Університету від 26.08.2022 року № 192 «Про початок 2022–2023 навчального року», розпорядження від 28.11.2022 року № 32, з метою гарантування безпечних умов навчання та праці

НАКАЗУЮ:

    Студентський парламент спільно з організаційним комітетом Конференції повідомляє про проведення Конференції студентів університету у середу 14 грудня о 14:00. 

    Конференція відбудеться на платформі Google Meet. Просимо бути присутніми усіх делегатів.

    Покликання для входу буде доступне за кілька хвилин до початку конференції. 

Студентський парламент університету

   Відповідно до наказу ректора Університету від 26.08.2022 року №192 «Про початок 2022–2023 навчального року», розпорядження від 14.11.2022 року № 30, з метою гарантування безпечних умов навчання та праці

НАКАЗУЮ:

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 рр. і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 рр.

Тоталітарний режим заморив голодом мільйони невинних душ, а його спадкоємці сьогодні створюють новий мор для українців. Боремося! Вкотре в нашій історії боремося за своє життя, за свою державність, за свободу української нації.

Сторінка 1 із 50